Si opp Google-kontoen din

Fra og med 28. mai 2022 gir EØS-lovgivning forbrukere i EØS rett til å si opp Google-kontoen sin.

Når du sier opp Google-kontoen din, betyr det at du sletter Google-kontoen din, YouTube-kanalen din og alle tilknyttede personlige data. Dette inkluderer

• all informasjon du har opprettet eller lagret i Google Disk
  • videoer du har lastet opp, kommentarer du har lagt inn, og kjøp du har gjort på YouTube
  • musikk, filmer, TV-serier og apper du har kjøpt på Google Play
  • e-poster og vedlegg du har sendt og mottatt i Gmail
  • tilgang til tredjepartstjenester du har registrert deg for med Google-kontoen

Følg denne fremgangsmåten for å slette kontoen når det passer deg.

Hvis du vil angre opprettelsen av kontoen din, kan du sende inn dette skjemaet, slik at vi vet at du eier kontoen. Forespørsler om bruk av angrerett blir innfridd hvis kontoen er opprettet de siste 14 dagene. Du finner oppdatert informasjon om angreretten i vilkårene for bruk.

Sletting av kontoer kan ikke angres, så derfor anbefaler vi at du laster ned de personlige dataene dine før du sletter kontoen, enten du gjør det ved å bruke angreretten via Google eller du sletter kontoen selv.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.