Fjern app-adgangskoder

Hvis du mister en enhed eller stopper med at bruge en app, som var godkendt med en app-adgangskode, anbefaler vi, at du tilbagekalder app-adgangskoden, så ingen andre kan få adgang til din Google-konto fra den pågældende enhed.

App-adgangskoder gør det muligt for apps eller enheder, der ikke understøtter totrinsbekræftelse, at få adgang til din Google-konto. Hvis du bruger totrinsbekræftelse og har fået adgang til din Google-konto fra en app eller enhed som f.eks. Gmail på din iPhone eller iPad, har du sandsynligvis anvendt en app-adgangskode.

Bemærk! Hvis du har det nyeste operativsystem på din iPhone, iPad eller Mac, behøver du ikke længere at bruge app-adgangskoder for at kunne bruge totrinsbekræftelse.

Sådan fjerner du en app-adgangskode:

1. Gå til siden App-adgangskoder.
  2. Her kan du se en liste over de apps, du har oprettet app-adgangskoder til.
  3. Klik på Fjern Fjern ud for den app, du vil fjerne adgangen fra.

Hvis du bruger Android 4.0 eller nyere, anbefaler vi, at du fjerner "Android" fra Apps med adgang til din konto

Når app-adgangskoden er blevet tilbagekaldt, kan den ikke længere bruges til at få adgang til din Google-konto. Hvis du ønsker at bruge din konto på en app eller enhed igen, skal du generere en ny app-adgangskode.