Suprimir contrasenyes d'aplicació

Si perdeu un dispositiu o deixeu de fer servir una aplicació autoritzada amb una contrasenya d'aplicació, us recomanem que en revoqueu la contrasenya d'aplicació perquè ningú no pugui accedir al vostre compte de Google des d'aquest dispositiu.

Les contrasenyes d'aplicació permeten que les aplicacions o els dispositius que no admeten els codis de la verificació en dos passos accedeixin al vostre compte de Google. Si feu servir la verificació en dos passos i heu accedit al compte de Google des d'una aplicació o des d'un dispositiu, com ara Gmail, iPhone o iPad, és probable que hàgiu utilitzat una contrasenya d'aplicació.

Nota: si al vostre iPhone, iPad o Mac teniu l'últim sistema operatiu, ja no haureu d'utilitzar les contrasenyes d'aplicació per fer servir la verificació en dos passos.

Per suprimir una contrasenya d'aplicació, feu el següent:

1. Visiteu la pàgina Contrasenyes d'aplicació.
  2. Veureu una llista de les aplicacions per a les quals heu creat contrasenyes d'aplicació.
  3. Al costat de l'aplicació des de la qual vulgueu suprimir l'accés, feu clic a Suprimeix Elimina.

Si teniu un dispositiu Android 4.0, o posterior, us recomanem que suprimiu "Android" de lesAplicacions amb accés al compte

Un cop revocada, aquesta contrasenya d'aplicació no es pot utilitzar per tornar a accedir al compte de Google. Si voleu tornar a començar a fer servir el compte des d'una aplicació o des d'un dispositiu, haureu de generar una contrasenya d'aplicació.