Aktivera inställningar för tillgänglighet

De här anvisningarna gäller enbart konton med Enterprise Meet-maskinvara. Om du behöver hjälp med Meet på webben, Android och iOS kan du besöka hjälpcentret för Google Meet.

Du kan göra möten mer tillgängliga genom att aktivera följande tillgänglighetsfunktioner:

Följande steg visar hur du aktiverar tillgänglighetsinställningar för olika typer av Meet-maskinvara. Du kan även ansluta ett USB-tangentbord till Meet-maskinvara för att aktivera inställningar. Mer information finns i Ansluta ett USB-tangentbord för ökad tillgänglighet.

Google Meet-maskinvara

Om du vill välja ett specifikt objekt, till exempel en knapp, trycker du på objektet. Tryck snabbt två gånger för att aktivera.

1. Tryck på Inställningar  på pekskärmen.
  2. Välj Tillgänglighet.
  3. Tryck på På  eller Av  för att aktivera eller inaktivera en funktion.

Chromebox

Håll ned piltangenterna på fjärrkontrollen för att panorera på skärmen.

1. Välj Inställningar  med hjälp av pilarna på fjärrkontrollen.
  2. Välj Tillgänglighet .
  3. Tryck på uppåtpilen  och nedåtpilen  för att markera en funktion.
  4. Tryck på Välj
    Funktionen är på när den är markerad.

Om du vill återgå till startskärmen väljer du Meny  två gånger. Återgå till huvudsidan för Inställningar genom att välja den en gång.

Chromebase

1. Tryck eller klicka på Mer  nere till höger på skärmen följt av Inställningar.
  2. Välj Tillgänglighet .
  3. Tryck eller klicka på På  eller Av  om du vill aktivera eller inaktivera en funktion.

Relaterade ämnen