Het Google Meet-touchscreen gebruiken voor toegankelijkheid

Je kunt de touchscreencontroller gebruiken met Google Meet-hardware.

Gesproken feedback gebruiken

Bij gesproken feedback wordt de tekst op het actieve scherm uitgesproken. Een stijgende toon geeft aan dat de schermlezer is ingeschakeld en een dalende toon dat deze is uitgeschakeld. Je kunt de schermlezer ook in- of uitschakelen in de instellingen op het touchscreen. Zie Het Meet-touchscreen gebruiken voor meer informatie.

Ga als volgt te werk om gesproken feedback in of uit te schakelen:

1. Tik met twee vingers op een gedeelte van het scherm en houd vast totdat je ChromeVox spoken feedback is ready (Gesproken feedback van ChromeVox is gereed) hoort.
  2. Als je gesproken feedback wilt uitschakelen, tik je met twee vingers op een gedeelte van het scherm en houd je dit vast.

Als gesproken feedback is ingeschakeld, pas je het volume aan door rechts op het scherm omhoog of omlaag te vegen.

Opmerking: Gebruik slechts 1 invoerbron tegelijk. Als je eerst het touchscreen gebruikt en vervolgens het fysieke toetsenbord, moet je de gesproken feedback mogelijk opnieuw starten.

Spraakbediening 'Hey Google' gebruiken

Zie Spraakbediening 'Hey Google' gebruiken voor meer informatie.

Ondertiteling in- of uitschakelen

Je kunt het touchscreen gebruiken om live ondertiteling in of uit te schakelen. Deze ondertiteling geeft de tekst van het gesprek weer op het scherm tijdens videovergaderingen. De ondertiteling wordt niet weergegeven in opnamen van vergaderingen. Zie Ondertiteling gebruiken in een videovergadering met Meet-hardware voor meer informatie.