Bruk Tilgjengelighet-menyen

Viktig:

Tilgjengelighet-menyen er en stor meny på skjermen som du kan kontrollere Android-enheten med. Du kan kontrollere bevegelser, maskinvareknapper, navigering og mye mer. Fra menyen kan du:

• ta skjermdumper
  • låse skjermen
  • åpne Google-assistenten
  • åpne hurtiginnstillinger og varsler
  • øke eller senke volumet
  • justere lysstyrken opp eller ned

Trinn 1: Slå på Tilgjengelighet-menyen

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Tilgjengelighet og så Tilgjengelighet-meny.
  3. Slå på Snarvei til Tilgjengelighet-menyen.
  4. For å godta tillatelsene trykker du på OK.

Trinn 2: Bruk Tilgjengelighet-menyen

Bruk snarveien til Tilgjengelighet-menyen for å åpne Tilgjengelighet-menyen:

1. Sveip opp med to fingre, eller med tre fingre hvis TalkBack er på.
  2. Trykk på Tilgjengelighet Tilgjengelighet eller den flytende tilgjengelighetsknappen.
  3. Velg et alternativ på menyen.
  4. Gå til neste eller forrige skjerm for å finne flere menyaltenativer.

Gjør knappene i Tilgjengelighet-menyen større

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Tilgjengelighet og så Tilgjengelighet-meny og så Innstillinger og så Store knapper.

Få mer hjelp

Hvis du trenger mer hjelp med Tilgjengelighet-menyen, kan du kontakte Google brukerstøtte for personer med nedsatt funksjonsevne.