Esteettömyysvalikon käyttö

Tärkeää:

Esteettömyysvalikko on suuri näyttövalikko, josta voit ohjata Android-laitettasi. Voit ohjata eleitä, laitteen painikkeita, siirtymistä ja paljon muuta. Valikosta voit

• ottaa kuvakaappauksia
  • lukita näytön
  • avata Google Assistantin
  • avata pika-asetukset ja ilmoitukset
  • lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta
  • säätää kirkkautta.

Vaihe 1: Ota esteettömyysvalikko käyttöön

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Esteettömyys ja sitten Esteettömyysvalikko.
  3. Laita esteettömyysvalikon pikanäppäin päälle.
  4. Hyväksy käyttöluvat napauttamalla OK.

Vaihe 2: Käytä esteettömyysvalikkoa

Jos haluat avata esteettömyysvalikon, käytä esteettömyysvalikon pikanäppäintä:

1. Pyyhkäise ylös kahdella sormella. Käytä kolmea sormea, jos TalkBack on päällä.
  2. Napauta Esteettömyys Esteettömyys tai kelluvaa esteettömyyspainiketta.
  3. Valitse valikosta vaihtoehto.
  4. Löydät lisää valikkovaihtoehtoja siirtymällä edelliseen tai seuraavaan näyttöön.

Esteettömyysvalikon painikkeiden suurentaminen

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Esteettömyys ja sitten Esteettömyysvalikko ja sitten Asetukset ja sitten Isot painikkeet.

Lisäohjeita

Jos tarvitset apua saavutettavuusvalikon käyttöön, ota yhteyttä Googlen vammaistukitiimiin.