Brug menuen Hjælpefunktioner

Nogle af disse trin virker kun i Android 11.0 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Menuen Hjælpefunktioner er en stor menu på skærmen, som bruges til at styre din Android-enhed. Du kan styre bevægelser, hardwareknapper, navigation og meget mere. Du kan gøre følgende via menuen:

• Tage screenshots
  • Låse skærmen
  • Starte Google Assistent
  • Åbne Hurtige indstillinger og Notifikationer
  • Skrue lydstyrken op eller ned
  • Justere lysstyrken

Trin 1: Aktivér menuen Hjælpefunktioner

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner og derefter på Menuen Hjælpefunktioner.
  3. Aktivér Genvej for menuen Hjælpefunktioner.
  4. Tryk på OK for at acceptere tilladelserne.
  5. Valgfrit: Tryk på Genvej for menuen Hjælpefunktioner for at ændre din genvej. Få flere oplysninger om genveje for hjælpefunktioner.

Trin 2: Brug menuen Hjælpefunktioner

1. Du kan åbne menuen Hjælpefunktioner ved at bruge genvejen for menuen Hjælpefunktioner: Stryg opad med to fingre (med tre fingre, hvis TalkBack er aktiveret), eller tryk på knappen Hjælpefunktioner Hjælpefunktioner.
  2. Vælg en af mulighederne i menuen.
  3. Du kan se flere menupunkter ved at gå til næste eller forrige skærm.

Gør knapperne i menuen Hjælpefunktioner større

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner og derefter på Menuen Hjælpefunktioner.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Store knapper.