Brug menuen Hjælpefunktioner

Vigtigt!

Menuen Hjælpefunktioner er en stor menu på skærmen, som bruges til at styre din Android-enhed. Du kan styre bevægelser, hardwareknapper, navigation og meget mere. Via menuen kan du gøre følgende:

• Tage screenshots
  • Låse din skærm
  • Åbne Google Assistent
  • Åbne Kvikmenu og Notifikationer
  • Skrue op eller ned for lydstyrken
  • Skrue op eller ned for lysstyrken

Trin 1: Aktivér menuen Hjælpefunktioner

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner og derefter menuen Hjælpefunktioner.
  3. Aktivér genvejen til menuen Hjælpefunktioner.
  4. Tryk på OK for at acceptere tilladelserne.

Trin 2: Brug menuen Hjælpefunktioner

Du kan åbne menuen Hjælpefunktioner ved at bruge genvejen til menuen Hjælpefunktioner:

1. Stryg op med to fingre eller med tre fingre, hvis TalkBack er aktiveret.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner Hjælpefunktioner eller den svævende knap Hjælpefunktioner.
  3. Vælg en mulighed i menuen.
  4. Du kan finde flere menupunkter på det næste eller det forrige skærmbillede.

Gør knapperne i menuen Hjælpefunktioner større

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner og derefter menuen Hjælpefunktioner og derefter Indstillinger og derefter Store knapper.

Få yderligere hjælp

Kontakt Googles support til brugere med handicap for at få yderligere hjælp til menuen Hjælpefunktioner.