Downgraden naar Google Workspace for Nonprofits

Als u heeft geüpgraded naar een betaalde G Suite- of Google Workspace-versie, kunt u downgraden naar uw kosteloze Google Workspace for Nonprofits-abonnement.

U kunt ook downgraden van een betaalde Google Workspace-versie naar een andere Google Workspace-versie en uw korting behouden. Zie Uw Google Workspace-versie wijzigen voor meer informatie.

Welke functies raak ik kwijt?

Log in om functies te vergelijken

Als u al beheerder bent van een G Suite- of Google Workspace-account, logt u nu in om de functies van de beschikbare versies te vergelijken: Inloggen op uw account (dit eindigt niet op gmail.com).

Downgraden naar Google Workspace for Nonprofits

Volg deze stappen om te downgraden van uw betaalde G Suite- of Google Workspace-versie naar uw kosteloze Google Workspace for Nonprofits-abonnement.

Bekijk voordat u begint meer informatie over gegevensverlies en opslagbeperkingen in Wat u moet doen voordat u downgradet.
  1. Schakel over naar Business Starter.
  2. Dien een verzoek in om uw Business Starter-abonnement over te zetten naar Google Workspace for Nonprofits door contact op te nemen met Google Workspace-support.

Belangrijk: Nadat u contact heeft opgenomen met Google Workspace-support, kan het ongeveer 5 dagen duren voordat uw Business Starter-account is overgezet naarGoogle Workspace for Nonprofits. Voor Business Starter betaalt u elke maand de standaardprijs voor elke gebruiker, naar rato berekend voor het aantal dagen dat u dit abonnement heeft.