Konfigurera Google Meet för stora organisationer

Letar du efter sätt att implementera och öka användningen av Google Meet i organisationen? Använd följande resurser, e-postmallar, metodtips och andra tillgångar för att flytta organisation och användare till Google Meet.

Få vägledning av en Google-partner

Kontakta en Google-partner om du vill skapa och genomföra en plan för ändringshantering.

Mer information finns i Hitta en partner.

Få ledningens samtycke

Låt högre chefer skicka ett e-postmeddelande till medarbetarna som uppmuntrar dem att använda Meet. Uppmuntra cheferna att använda Meet på ett synligt sätt genom att hålla sina möten där.

Mer information finns i Användningsmål och mallar för överflyttning till Meet.

Planera lanseringen

En lansering i etapper, som den nedan, hjälper medarbetarna att vänja sig vid produkten, ge feedback och identifiera problem innan Meet lanseras i hela organisationen.

1. Lansera Meet för IT-teamet. Teamet kan identifiera och åtgärda eventuella teknik-, nätverks- eller maskinvaruproblem som organisationen kan stöta på.
  2. Lansera Meet för 5–10 procent av organisationen. Det kan vara en god idé att inkludera personer som du tror kan ha svårt att använda Meet.
  3. Lansera Meet för alla.

Mer information finns i Implementeringsguide för stora organisationer.

Utbilda medarbetarna

Tillhandahåll utbildningsmaterial och utse Meet-experter som kan hjälpa till att utbilda andra. Du kan inkludera anvisningar om hur Meet används i konferensrum och skicka e-post med utbildningsvideor och inspelade introduktioner.

För mer information besöker du

Relaterade ämnen

Fler resurser för undervisning om Meet: