Problem med domäner som har registrerats via Google

Åtgärda problem med domäner som du köpte när du registrerade dig för Google Workspace eller Google Cloud Identity.

På administratörskonsolen står det att min domänregistrering väntar

ICANN (det styrande organet för domänregistrering) kräver att du verifierar dina kontaktuppgifter när du har köpt en ny domän.Läs om hur du verifierar din domänregistrering.

Vad kostar det att köpa eller förnya en domän?

Priset varierar och beror på var du köpte domänen. Om du har köpt din domän från Google Domains kan du se en lista över priser här
Min domänregistrering löper snart ut

Du har några olika möjligheter att förnya. Till exempel kan du ställa in att domänen ska förnyas automatiskt. Se Hantera förnyelser av domänregistrering.

Före förnyelsedatumet måste du även se till att din primära betalningsmetod är giltig.

Relaterade ämnen