Problemen met domeinen die zijn geregistreerd via Google

Los problemen op met domeinen die u heeft gekocht toen u zich aanmeldde voor Google Workspace of Google Cloud Identity.

In de Beheerdersconsole staat dat mijn domeinregistratie in behandeling is

U moet uw contactgegevens verifiëren nadat u een nieuw domein heeft gekocht bij ICANN (het controlerende orgaan voor de domeinregistratie).Meer informatie over hoe u uw domeinregistratie verifieert.

Hoeveel kost het om een domein te kopen of te verlengen?

De prijs is afhankelijk van waar u uw domein heeft gekocht. Als u uw domein bij Google Domains heeft gekocht, kunt u hier een lijst met prijzen bekijken.
Mijn domeinregistratie verloopt binnenkort

U heeft een aantal verlengingsopties. U kunt bijvoorbeeld instellen dat uw domein automatisch wordt verlengd. Zie Domeinregistratieverlenging beheren.

Controleer ook vóór de verlengingsdatum of uw primaire betaalmethode geldig is.