Nedgradera din Voice-prenumeration

Om du har Google Voice Premier kan du nedgradera din prenumeration till Google Voice Standard. Om du vill nedgradera en Voice Premier- eller Voice Standard-prenumeration till Voice Starter måste du först säga upp din nuvarande prenumeration. Jämför Voice-prenumerationer.

Om du nedgraderar från Premier förlorar du dessa funktioner och tjänster:

• Internationella kontorsplatser – du kan inte tilldela telefonnummer utanför USA
  • BigQuery-export – du kan inte exportera Voice-aktivitet till BigQuery.

Nedgradera från Voice Premier till Voice Standard

Du kan nedgradera från Voice Premier till Voice Standard på faktureringssidan på administratörskonsolen.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ett konto som har behörighet som avancerad administratör (slutar inte på @gmail.com).

2. Från administratörskonsolen öppnar du menyn följt av Faktureringföljt avUppgraderingar och tillägg.
  3. Till vänster klickar du på Google Voice.
  4. I Google Voice Standard klickar du på Byt.

Nedgradera till Voice Starter

Om du har tio användare eller färre kan du nedgradera till Voice Starter.

1. Gör en lista över varje användare och användarens tilldelade telefonnummer.
  2. Avsluta din nuvarande Voice-prenumeration.
    När du har avslutat prenumerationen utför du följande steg inom 60 dagar. I annat fall förlorar du dina telefonnummer.
  3. Lägg till Voice Starter-prenumerationen.
  4. Tilldela Voice-licenser till dina användare.
  5. Tilldela Voice-nummer till användare genom att använda listan för att tilldela rätt nummer till varje användare.