Uw Voice-abonnement downgraden

Als u Google Voice Premier heeft, kunt u uw abonnement downgraden naar Google Voice Standard. Als u een abonnement voor Voice Premier of Voice Standard wilt downgraden naar Voice Starter, moet u eerst uw huidige abonnement opzeggen. Voice-abonnementen vergelijken

Als u downgradet van Premier naar Standard of Starter, raakt u de toegang kwijt tot deze functies en services:

• Internationale kantoorlocaties: u kunt geen telefoonnummers toewijzen buiten de VS.
  • BigQuery Export: u kunt geen Voice-activiteit exporteren naar BigQuery.

Downgraden van Voice Premier naar Voice Standard

U kunt downgraden van Voice Premier naar Voice Standard op de pagina Facturering in de Beheerdersconsole.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand then Upgrades en add-ons.
  3. Klik links op Google Voice.
  4. Klik bij Google Voice Standard op Overschakelen.

Downgraden naar Voice Starter

Als u tien of minder gebruikers heeft, kunt u downgraden naar Voice Starter.

1. Maak een lijst met alle gebruikers en de aan hun toegewezen telefoonnummers.
  2. Zeg uw huidige Voice-abonnement op.
    Nadat u uw abonnement heeft opgezegd, moet u binnen zestig dagen de volgende stappen uitvoeren, anders raakt u de telefoonnummers kwijt.
  3. Voeg het Voice Starter-abonnement toe.
  4. Wijs opnieuw een Voice-licentie toe aan uw gebruikers.
  5. Wijs opnieuw een Voice-nummer toe aan de gebruikers. Gebruik de lijst om elke gebruiker het juiste nummer te geven.