Tillåt tillägg för Kalender

Du och dina användare kan installera tillägg för att få tillgång till fler funktioner i Google Kalender. Till exempel vill ditt företag kanske att Google Kalender ska fungera med GoToMeeting™ eller Webex®.

Mer information om installationen för användarna finns i Få extra kalenderverktyg

Gör tillägg tillgängliga för användare

Du kan installera tillägg för hela organisationen eller för en utvald användargrupp. Mer information finns i Installera Marketplace-appar.

Kontrollera vilka tillägg användarna installerar

Som G Suite-administratör kan du:

• tillåta användarna att installera tillägg själva
  • hindra användarna från att installera tillägg
  • välja vilka tillägg som ska vara tillgängliga för användarna.

Mer information finns i Styr användarinstallation av Marketplace-appar.