Gebruikers toegang geven tot Salesforce vanuit Spreadsheets

Met de add-on voor gegevensverbinding van Salesforce kunnen gebruikers verbinding maken met hun Salesforce-account vanuit Google Spreadsheets. Vervolgens kunnen gebruikers Salesforce-gegevens of -rapporten importeren naar Spreadsheets-bestanden en eventuele wijzigingen weer overzetten naar Salesforce. De add-on volgt rechten voor velden en objecten die zijn ingesteld door Salesforce-beheerders.

Als u de Salesforce-add-on beschikbaar wilt maken voor uw gebruikers, moet u add-ons inschakelen of de add-on op de witte lijst zetten.

Belangrijk: De Salesforce-add-on kan worden gebruikt om gegevens in Salesforce-accounts te wijzigen of te verwijderen. Wees dus voorzichtig met het gebruik ervan. Meer informatie over het gebruiken van de Salesforce-add-on.

De Salesforce-add-on is gemaakt door Google Cloud en valt onder de aanvullende voorwaarden voor Google Apps Script. U vindt meer informatie over de add-on in de add-on-store.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.