Implementeringsguider och resurser för företag

Använd våra resurser för ändringshantering och tekniska guider när du ska distribuera Google Workspace till en stor organisation. Eller hitta en partner som hjälper till med implementeringen.

Kör ett test i fem steg

I en stor organisation kan en testgrupp prova Gmail och andra Google Workspace-tjänster innan du flyttar över alla. Ett test orsakar inga avbrott i befintliga e-posttjänster och användarna kan fortsätta utnyttja sin nuvarande e-postadress.

Tekniska överflyttningsguider

Få detaljerade guider om överflyttning, migrering, synkronisering och nätverkande.

Resurser för ändringshantering

Använd vår plan för ändringshantering och Google-guideprogrammet för att hjälpa användarna med en smidig övergång till Google Workspace.