Bronnen voor implementatie in bedrijven

Gebruik onze bronnen voor verandermanagement en technische handleidingen om G Suite uit te rollen in een grote organisatie.

pilot in vijf stappen

Een pilot uitvoeren in vijf stappen

Heeft u zich net aangemeld voor een proefperiode van G Suite? Stel Gmail in, start uw eerste videomeeting en haal het meeste uit de nieuwe services.

Het plan voor de pilot van vijf stappen bekijken

Technische overstapgidsen

Technische overstapgidsen

Bekijk uitgebreide gidsen over de overstap, migratie, synchronisatie en netwerken.

Technische overstapgidsen bekijken

bronnen voor verandermanagement

Bronnen voor verandermanagement

Gebruik ons plan voor verandermanagement en Google Gids-programma om uw gebruikers naadloos over te zetten naar G Suite.

Bronnen voor verandermanagement bekijken