Stäng av chatt i dokumentredigerare

Med hjälp av klassiska Hangouts kan användarna chatta inuti Google Dokument, Kalkylark och Presentationer som de arbetar med tillsammans.

G Suite-administratörer kan stänga av chatten i Dokument, Kalkylark och Presentationer genom att stänga av klassiska Hangouts. Mer information finns i Aktivera eller inaktivera klassiska Hangouts för användare.

Obs! Den klassiska Hangouts-tjänsten är inte tillgänglig i Essentials. Chattfunktionen är alltid avstängd i dokumentredigerare om du har ett Essentials-konto.

Villkor som automatiskt stänger av chatten

Chatt i Dokument, Kalkylark och Presentationer inaktiveras automatiskt för användare i enlighet med tillämplig ålder i ditt land.  En del chatthistorik och vissa delningsinställningar inaktiverar också chatten automatiskt i Dokument, Kalkylark och Presentationer. Till exempel inaktiveras chatten när du gör följande: