Vad stöds med Jamboard?

Programvarustöd

Organisationer som har köpt Jamboard och hanteringslicenser har rätt till support för alla programvaruproblem som omfattas av riktlinjerna för teknisk support.

Vi har stöd för problem med Jamboard-programvaran, inklusive:

• Jamboard-programvara (programvaran som körs på tavlan)
  • Jamboard-verktyg i en webbläsare
  • Jamboard-sidor på Googles administratörskonsol

Vi ger enbart support för de senaste versionerna av Jamboard-programvaran och tillhörande appar.

Program på mobil och surfplatta

Organisationer som har köpt licenser har rätt till support för de senaste versionerna av de kompletterande Jamboard-apparna. Vi ger support för följande enheter:

• Android – telefon/surfplatta med Android 6.0 Marshmallow eller senare
  • iPhone® – iPhone/iPad med iOS® 9 eller senare

Support för enhet

Om du har köpt Jamboard- och hanteringslicenser och har problem med enheten som omfattas av riktlinjerna för teknisk support kontaktar du Jamboard-supporten.

Om du behöver enhetssupport kontaktar du Jamboard-supporten. Vi underlättar kommunikationen med enhetens OEM. Obs! Google ansvarar inte för enhetsgarantin.

Kringutrustning som stöds

USB-kameror som stöds

• Logitech® MeetUp ConferenceCam (rekommenderas)
  • Logitech PTZ Pro
  • Logitech ConferenceCam Connect
  • Logitech ConferenceCam CC3000E
  • Logitech Webcam C930E
  • Huddly® GO

USB-mikrofonsystemkombinationer

• Google Meet-högtalarmikrofon (rekommenderas)
  • Logitech MeetUp Conference Cam (rekommenderas)
  • Konftel® Ego
  • Jabra® Speak 410
  • Jabra 810