Översikt över G Suite Enterprise for Education

Som administratör kan du hantera hela organisationen med hjälp av en uppsättning verktyg i G Suite Enterprise for Education. Detta gäller för alla funktioner i G Suite for Education, premiumverktyg som förbättrad säkerhet och datakontroll samt undervisningsverktyg som plagiatrapporter och kommunikationsverktyg i företagsklass, till exempel livestreaming i Meet.

Det här får du med G Suite Enterprise for Education:

• Säkerhetscenter – få mer kontroll och använd avancerad analys för säkerhetsproblem inom organisationen. Som licensierad administratör kan du visa data för hela organisationen i säkerhetscentret. Läs mer
  • Dataregioner – du kan lagra data för licensierade användare på en viss geografisk plats (USA eller Europa) med hjälp av dataregionspolicyn. Läs mer
  • Plagiatrapporter – lärare kan aktivera plagiatrapporter för ett obegränsat antal hemuppgifter och hjälpa eleverna att citera sitt källmaterial ordentligt. Läs mer
  • Cloud Search – dina användare får en enhetlig sökupplevelse i G Suite för effektivare sökning. Cloud Search fungerar bäst när alla användare har tilldelats en licens. Läs mer
  • Avancerade funktioner i Hangouts Meet – användarna får livestreaming, mötesinspelningar som sparas på Google Drive, möjlighet att ringa in och delta (USA och internationellt) och möten med upp till 250 deltagare. Endast licensierade användare får live-streaming och mötesinspelningar. Läs mer
  • Avancerad hantering av mobila enheter – hantera användarnas BYOD-enheter på ett proaktivt sätt. Du kan göra lösenord obligatoriskt, hantera appar för specifika användare (per organisationsenhet eller grupp) och ange enhetspolicyer. Läs mer
  • G Suite-rapporter och Gmail-loggar i BigQuery – använd dessa rapporter och loggar för att diagnostisera problem eller få tillgång till insikter. (Du kan bara exportera Gmail-loggdata för licensierade användare.) Läs mer
  • En extern arkiveringsprodukt – arkivera och hitta uppdragskritisk Gmail för licensierade användare med en arkiveringslösning från tredje part. Läs mer
  • G Suite Migrering – om du har licenser för minst 15 % av användarna kan du migrera all användardata till G Suite på ett säkert sätt. Läs mer
  • Förbättrad support – få snabbare responstid från ett dedikerat team av produktspecialister när du köper över 200 licenser.

Läs mer: Jämför utbildningsutgåvor

Köp G Suite Enterprise for Education

Du kan köpa G Suite Enterprise for Education hos utvalda återförsäljare i följande länder: Australien, Belgien, Danmark, Filippinerna, Finland, Indien, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Kanada, Maldiverna, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Polen, Schweiz, Singapore, Spanien, Sri Lanka, Storbritannien, Sverige, Taiwan, Tyskland, USA och Österrike.

Fyll i det här formuläret om du vill prata med en expert om möjligheten att få G Suite Enterprise for Education på din skola.