Översikt över G Suite Enterprise for Education

G Suite Enterprise for Education innehåller alla funktioner i G Suite for Education plus premiumverktyg för säkerhet, datakontroll, undervisning och kommunikation.

Funktioner i G Suite Enterprise for Education

• Säkerhetscenter – använd avancerad analys för att kontrollera säkerheten och visa data i hela organisationen. Läs mer
  • Dataregioner – lagra användaruppgifter på en viss geografisk plats (USA eller Europa). Läs mer
  • Plagiatrapporter – använd rapporter för ett obegränsat antal hemuppgifter och hjälp eleverna att citera sitt källmaterial ordentligt. Läs mer
  • Cloud Search – få en enhetlig sökupplevelse i G Suite Enterprise for Education-tjänster med Google Cloud Search. Läs mer
  • Avancerade funktioner i Google Meet – livestreama och spela in videomöten, spara inspelningar på Google Drive, ring in och delta (USA och internationellt) och skapa möten med upp till 250 deltagare. Läs mer
  • Avancerad mobilhantering – gör lösenord obligatoriskt, hantera appar per organisationsenhet eller grupp och ange policyer för enheter. Läs mer
  • Google Workspace-rapporter och Gmail-loggar i BigQuery – använd rapporter och loggar för att diagnostisera problem eller få tillgång till insikter. Läs mer
  • Arkiveringslösning från tredje part för e-post – integrera Gmail med en arkiveringslösning från tredje part. Läs mer
  • Migreringsalternativ – om du har licenser för minst 15 % av användarna kan du migrera all användardata till G Suite Enterprise for Education på ett säkert sätt. Läs mer
  • Förbättrad support – få snabbare responstid från ett dedikerat team av produktspecialister när du köper över 200 licenser.

Jämför G Suite for Education-utgåvor om du vill veta mer.

Köp G Suite Enterprise for Education

Kunder världen över kan köpa G Suite Enterprise for Education från en Google-partner. Du kan hitta en partner genom att besöka Google Cloud Partner Directory.