Översikt över Google Workspace for Education

Google Workspace for Education är en uppsättning verktyg och tjänster från Google som har skapats särskilt för skolor och hemundervisning för samarbete och för smidig och trygg undervisning. Google Workspace for Education erbjuder flera alternativ för din organisations behov:

• Google Workspace for Education Fundamentals – ger dig verktyg som underlättar undervisning och inlärning, som Classroom, Google Meet, Google Dokument, Google Formulär och Google Chat.
  • Google Workspace for Education Standard – samma verktyg som i Education Fundamentals men med avancerade säkerhetsfunktioner och utökade administrativa kontroller.
  • Teaching and Learning Upgrade – ger utökade funktioner för videokommunikation och andra funktioner och verktyg i din utgåva av Education Fundamentals eller Education Standard.
  • Google Workspace for Education Plus – omfattar alla funktionerna i Education Standard samt Teaching and Learning Upgrade och har dessutom tilläggsfunktioner för vissa tjänster, som närvarospårning i Google Meet.

Education Fundamentals är kostnadsfritt för alla kvalificerade institutioner. Education Standard, Teaching and Learning Upgrade, Education Plus och Endpoint Education Upgrade är betalprenumerationer.

Relaterade ämnen