Overzicht van Google Workspace for Education

Google Workspace for Education is een reeks Google-tools en -services die speciaal zijn gemaakt voor scholen en instellingen voor thuisonderwijs. Ze zorgen dat mensen kunnen samenwerken, dat docenten goed kunnen lesgeven en dat leren veilig blijft. Google Workspace for Education biedt meerdere opties om te voldoen aan de behoeften van uw organisatie:

• Google Workspace for Education Fundamentals: Hierbij krijgt u tools die kunnen helpen bij lesgeven en leren, zoals Classroom, Google Meet, Google Documenten, Google Formulieren en Google Chat.
  • Google Workspace for Education Standard: U krijgt dezelfde tools als bij Education Fundamentals, maar met geavanceerde beveiligingsfuncties en uitgebreidere beheerdersfuncties.
  • Teaching and Learning Upgrade: Hiermee kunt u uitgebreidere functies voor videobellen, add-ons voor Classroom en andere functies en tools toevoegen aan uw Education Fundamentals- of Education Standard-abonnement.
  • Google Workspace for Education Plus: Bevat alle functies van Education Standard en Teaching and Learning Upgrade, met aanvullende functies voor bepaalde services, zoals deelname bijhouden in Google Meet.

Education Fundamentals is gratis voor alle in aanmerking komende onderwijsinstellingen. Education Standard, Teaching and Learning Upgrade, Education Plus en Endpoint Education Upgrade zijn betaalde abonnementen.