Kända problem med delade enheter

Följande begränsningar och kända problem finns i den nuvarande versionen:

• Du kan inte lagra vissa filtyper på delade enheter, inklusive (men inte begränsat till):
    • Google Maps
    • Google Foto
    • Vissa virtuella filtyper, till exempel App Maker-appar
    • Filer som ägs av andra domäner
  • Du kan bara lägga till externa användare som medlemmar på en delad enhet om de har ett Google-konto kopplat till sin e-postadress. Användarna kan lösa detta genom att skapa ett Google-konto med sin befintliga e-postadress
  • Dolda delade enheter visas fortfarande i Drive Direktsynk på användarnas datorer.
  • När du använder Drive Direktsynk kan du inte flytta en mapp från Min enhet till en delad enhet.

Relaterade ämnen