Overwegingen als u Cloud Search inschakelt

Bekijk deze informatie voordat u Google Cloud Search inschakelt voor uw organisatie.

Cloud Search in- of uitschakelen

Cloud Search is standaard ingeschakeld voor nieuwe domeinen die een in aanmerking komende versie van Google Workspace gebruiken. Beheerders kunnen Cloud Search uitschakelen in de Beheerdersconsole. Meer informatie

Als Cloud Search is ingeschakeld voor gebruikers in uw organisatie, kan Cloud Search Google Workspace-gegevens openen en verwerken voor alle gebruikers in uw organisatie, inclusief Google Workspace-gebruikers die geen toegang hebben tot de Cloud Search-service. Met deze functie geeft Cloud Search gebruikers zoekresultaten van hoge kwaliteit en relevante aanbevelingen.

Gewijzigde rechten, contentupdates en verwijderde bestanden

Als de rechten of inhoud van een bestand worden gewijzigd of als een Google Workspace-bestand wordt verwijderd, worden deze wijzigingen doorgevoerd in Cloud Search, meestal met minimale vertraging. Wegens technische beperkingen kan het soms echter langer duren voordat bepaalde wijzigingen zijn doorgevoerd. In deze gevallen toont Cloud Search de titel, het fragment of de miniatuur van oudere zoekresultaten totdat de wijziging is doorgevoerd.

Cloud Search en de algemene directory

Als u de algemene directory inschakelt, kunnen mensen in uw organisatie Cloud Search gebruiken om contact- en werknemersgegevens te zien van mensen in de directory. Meer informatie