Om appen Googles administratörskonsol för iOS

För närvarande endast tillgängligt för huvudadministratörer.

Som administratör kan du utföra viktiga administratörsuppgifter från din mobila Apple iOS-enhet med Google Administratörskonsol-appen. Se till att du inte loggar in med ditt personliga e-postkonto (slutar på @gmail.com). Mer information finns i Konfigurera och öppna Google Administratörskonsol-appen på iOS.

Du kan använda Google Administratörskonsol-appen för att:

• Skapa och hantera användare – återställ lösenord, redigera profiler, överför profilfoton och stäng av användare. Läs mer
  • Hantera grupper – lägg till användare i grupper och tilldela och redigera användarroller. Läs mer
  • Granska kontoaktiviteter – filtrera loggar och rapporter utifrån typ, administratör eller datumintervall. Läs mer
  • Granska administratörsaktivitet — se händelser och vem som har gjort ändringar. Läs mer
  • Kontakta support – få support dygnet runt via e-post, chatt och telefon. Läs mer

Läs mer om: Så här hanterar Google användarinformation i appen

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.