Minska antalet användarlicenser för årsavgiften under den kostnadsfria testperioden

Gäller G Suite och Cloud Identity Premium.

Om du konfigurerar fakturering under den kostnadsfria testperioden för G Suite eller Cloud Identity Premium och väljer årsavgiften kan du använda G Suite med upp till 10 användarlicenser eller Cloud Identity med upp till 50 användarlicenser gratis under testperioden. När testperioden löper ut måste du betala för det nuvarande antal licenser för hela kontraktsåret. Om du först begär fler licenser än du behöver för kontraktet och den kostnadsfria testperioden ännu inte har löpt ut kan du minska antalet licenser.

Du måste utföra dessa steg innan testpavslutas. När betalprenumerationen med årsavgift har börjat kan du inte ta bort licenser förrän det är dags att förnya det årliga avtalet.

Minska licenser innan testperioden upphör

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Fakturering på administratörskonsolens startsida.
  3. Till vänster om den relevanta prenumerationen klickar du på nedåtpil Nedåtpil.
  4. Klicka på Ändra bredvid Betalningsplan.
  5. Välj Flexibel avgift och klicka på Fortsätt och gra.
  6. Läs villkoren och klicka på Acceptera och fortsätt.
  7. Alla ohanterade licenser tas bort när du byter till flexibel avgift. Om du vill ta bort ytterligare användare går du till sidan Användare och tar bort dem.
  8. När du har antalet användare som du vill använda efter testperioden går du tillbaka till sidan Fakturering.
  9. Till vänster om den relevanta prenumerationen klickar du på nedåtpil Nedåtpil.
  10. Klicka på Ändra bredvid Betalningsplan.
  11. Välj Årsavgift och klicka på Fortsätt och granska.
  12. Läs villkoren och klicka på Acceptera och fortsätt.