Support för dina Sites-användare

Den här artikeln riktar sig till administratörer som använder den nya versionen av Google Sites (med knappen Publicera uppe till höger). Få administratörshjälp för klassiska Google Sites.

Nya Sites är en bastjänst.Google ger kundsupport för Sites och andra bastjänster enligt supportomfattningen för varje app.

Läs mer om hur du kontaktar support.

Obs! Sites stöds inte på domäner med G Suite for Government.

Information om hur personer i organisationen skapar och hanterar webbplatser finns i följande resurser.

Videointroduktion

Titta på den här korta videon som visar hur du snabbt kan skapa vackra och interaktiva webbplatser för organisationen.

How to use the new Google Sites

Vägledningar i utbildningscentret

Använd vägledningarna i utbildningscentret för att snabbt skapa och publicera din första webbplats.

Hjälpcenter

Besök hjälpcentret för Sites där du hittar allt du behöver för att skapa, dela och publicera vackra interaktiva webbplatser.

Sekretess

Så här kontaktar du support