Om GWMME

Google Calendar Migration för Microsoft Exchange

Du kan använda Google Workspace Migration for Microsoft Exchange (GWMME) för att migrera användarnas data till Google Workspace. Du kan migrera:

• E-post-, kalender- eller kontaktdata från Exchange-servern
  • E-postdata från ett Google Workspace-konto eller andra RFC 3501-kompatibla IMAP-servrar (inklusive Exchange, Novell GroupWise och Gmail)

Du kör migreringen för dina användare och du kan migrera data för flera användare samtidigt. Med GWMME kan du migrera e-post, kalenderhändelser och kontakter tillsammans i en migrering.

Om smarta funktioner och anpassning

Innan du migrerar data måste du bestämma om smarta funktioner i Gmail och Google Chat och Meet samt anpassningsfunktioner i andra produkter från Google kan använda data från Gmail, Chat och Meet. För att vissa funktioner ska fungera, till exempel automatisk sortering i Gmail, måste du aktivera smarta funktioner och anpassning i målkontot innan du migrerar data.

Läs mer om att aktivera smarta funktioner och anpassning.

Vill du komma igång nu?

Titta närmare på systemkraven för GWMME.

Relaterade ämnen

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.