Over GWMME

Google Workspace Migration for Microsoft Exchange

Google Workspace Migration for Microsoft Exchange (GWMME) is een product waarmee u de gegevens van uw gebruikers kunt migreren naar Google Workspace. U kunt het volgende migreren:

• E-mails, agenda's of contacten van uw Exchange-server
  • E-mailgegevens van een Google Workspace-account of andere IMAP-servers die werken met RFC 3501 (zoals Exchange, Novell GroupWise en Gmail)

U voert de migratie uit voor uw gebruikers. U kunt de gegevens van meerdere gebruikers tegelijk migreren. Met GWMME kunt u e-mails, agenda-afspraken en contacten tegelijkertijd migreren.

Over slimme functies en personalisatie

Voordat u gegevens migreert, moet u bepalen of slimme functies in Gmail en Google Chat en Meet en personalisatiefuncties in andere Google-producten gegevens uit Gmail, Chat en Meet kunnen gebruiken. U moet slimme functies en personalisatie aanzetten in het doelaccount voordat u gegevens migreert om bepaalde functies te laten werken, zoals automatisch sorteren in Gmail.

Bekijk meer informatie over hoe je slimme functies en personalisatie aanzet.

Bent u klaar om aan de slag te gaan?

Bekijk de systeemvereisten voor GWMME.

Gerelateerde onderwerpen

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.