Granska videor som har godkänts för organisationen

Som administratör kan du begränsa åtkomsten till videor och kanaler på YouTube för användare på jobbet eller skolan och utse innehållsgodkännare. Du kan granska en lista över godkända videor i administratörskonsolen. Du kan se vem som har godkänt varje video, skicka e-post till godkännare och ta bort videor från listan över godkända videor.
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2.  På administratörskonsolen går du till menyn följt av Apparföljt avTilläggstjänster från Googleföljt avYouTube.
  3. Klicka på Innehållsinställningar.
  4. Klicka på Visa godkända videor i avsnittet Godkända videor.
  5. Du kan ta bort en video från listan genom att klicka på Ta bort . Om du vill skicka ett e-postmeddelanden till godkännaren klickar du på hans eller hennes namn.

Relaterade ämnen