Ge vissa användare obegränsad YouTube-åtkomst

Den här artikeln gäller för YouTube-inställningar i Google Workspace. Om du vill aktivera Begränsat läge på ett personligt Google-konto öppnar du Inaktivera eller aktivera Begränsat läge.

Som Google Workspace-administratör kan du begränsa åtkomsten till YouTube-videor och YouTube-kanaler för användare på jobbet eller i skolan. Du kan även ge vissa användare obegränsad åtkomst till YouTube. Sådana användare kan ta del av allt innehåll på YouTube när de är inloggade med sina jobb- eller skolkonton.

Obs! Google Workspace-konton under den kostnadsfria provperioden har inte åtkomst till vissa funktioner på YouTube.

Ta bort åtkomstbegränsningar för utvalda användare

Innan du börjar: Vid behov kan du läsa om hur du tillämpar inställningen på en avdelning eller grupp.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2.  På administratörskonsolen går du till menyn följt av Apparföljt avTilläggstjänster från Googleföljt avYouTube.
  3. Klicka på Behörigheter.
  4. Till vänster väljer du organisationsenhet eller grupp.
  5. Välj Obegränsad YouTube-åtkomst .
  6. Klicka på Spara. Du kan även klicka på Åsidosätt för en organisationsenhet.

Om du vill återställa det ärvda värdet senare klickar du på Ärv (eller Inte angivet för en grupp).