Tillåt användarna att ta bort sin profilbild

Den här artikeln är endast avsedd för Google Cloud-administratörer. Läs mer om redigering av din Currents-profil.

När en G Suite-användare lägger till ett Currents-profilfoto visas bilden på visitkort och andra ställen. Om användarens Currents-konto är inaktiverat kan användaren inte ta bort eller ändra bilden.

Obs! Det kan ta en liten stund innan ändringar av profilbilden visas på alla platser.

Tillåt användare att ta bort eller ändra sin profilbild (enbart administratörer)

1. Aktivera tillfälligt användarens Currents-konto.
  2. Användarkontots ägare kan sedan ändra eller ta bort sin profilbild (se nedan).
  3. Inaktivera Currents-kontot igen.

Ändra din Currents-profilbild

1. På en dator loggar du in på Currents och klickar på Profil.
  2. Klicka på Redigera profil.
  3. Välj eller överför ett nytt foto.
  4. Klicka på SPARA.

Byt ut din profilbild mot en generisk ikon

1. Logga in på Albumarkiv.
  2. Ta bort alla bilder från albumet Profilfoton.
  3. En generisk ikon visas i Currents.

Obs! Det kan ta en liten stund innan ändringar av profilbilden visas på alla platser.

Läs mer om hur du redigerar en profil i Currents.