Tillåt användarna att ta bort sin profilbild

Denna artikel är enbart till för Google Cloud-administratörer. Läs mer om hur du redigerar din profil på Google+.

När en G Suite-användare lägger till ett profilfoto i Google+ visas bilden på visitkort och andra ställen. Om användarens konto på Google+ är inaktiverat kan användaren inte ta bort eller ändra bilden.

Obs! Det kan ta en liten stund innan ändringar av profilbilden visas på alla platser.

Tillåt användare att ta bort eller ändra sin profilbild (enbart administratörer)

1. Aktivera användarens konto på Google+ tillfälligt.
  2. Användarkontots ägare kan sedan ändra eller ta bort sin profilbild (se nedan).
  3. Inaktivera kontot på Google+ igen.

Ändra din profilbild i Google+

1. På en dator loggar du in på Google+ och klickar på Profil.
  2. Klicka på Redigera profil.
  3. Välj eller överför ett nytt foto.
  4. Klicka på SPARA.

Byt ut din profilbild mot en generisk ikon

1. Logga in på Albumarkiv.
  2. Ta bort alla bilder från albumet Profilfoton.
  3. En generisk ikon visas i Google+.

Obs! Det kan ta en liten stund innan ändringar av profilbilden visas på alla platser.

Läs mer om hur du redigerar en profil på Google+.