Ord som inte kan användas i gruppadresser

Den här sidan är till för administratörer. Om du vill hantera grupper för ditt eget konto besöker du hjälpen om Google Grupper.

Reserverade ord

Använda Google Grupper

Följande ord kan inte användas i e-postadresserna för grupper som du skapar i grupper.google.com:

• abuse
  • admin
  • administrator
  • hostmaster
  • majordomo
  • postmaster
  • root
  • ssl-admin
  • webmaster

Använda administratörskonsolen

Om du skapar grupper på Google Administratörskonsol kan du använda de reserverade ord som visas ovan som en e-postadress för gruppen. Du kan dock inte lägga till dem som e-postalias för en grupp.

Om abuse och postmaster

Abuse och postmaster hanteras annorlunda än andra reserverade ord. Mer information om hur du skapar och använder grupper med dessa e-postadresser finns i Skapa grupper för otillåten användning och postmaster.