Reserverade gruppnamn

Vi förbehåller oss rätten att avvisa vissa namn om du skapar en grupp med hjälp av Google Grupper eller Google Groups for Business. Du kan dock använda dessa namn om du skapar en grupp med hjälp av kontollen Grupper på administratörskonsolen.

• otillåten användning
  • admin
  • administratör
  • hostmaster
  • majordomo
  • postmaster
  • root
  • ssl-admin
  • webbansvarig

Gruppadresserna absuse och postmaster hanteras annorlunda än andra reserverade namn. När du skapar dessa grupper i Googles administratörskonsol kan du se Inställningarna sparades inte eftersom ett fel inträffade, men gruppen skapas fortfarande. Det här felet visas eftersom inställningarna för abuse- och postmaster-grupperna inte kan ändras. Du kan dock prenumerera på dem och ta emot all e-post som skickas till dessa adresser.

Läs mer om abuse och postmaster