Gereserveerde groepsnamen

Sommige groepsnamen zijn gereserveerd. U kunt deze niet gebruiken als namen van groepen die u maakt in Google Groepen (groups.google.com).U kunt gereserveerde namen wel gebruiken voor groepen die u maakt in de Beheerdersconsole.

De volgende groepsnamen zijn gereserveerd:

• abuse
  • admin
  • administrator
  • hostmaster
  • majordomo
  • postmaster
  • root
  • ssl-admin
  • webmaster

Over groepen met de naam abuse en postmaster

De namen 'abuse' en 'postmaster' worden anders behandeld dan andere gereserveerde namen. Als u in de Beheerdersconsole een groep maakt met de naam 'abuse' of 'postmaster', wordt het volgende bericht weergegeven: 'De instellingen zijn niet opgeslagen, omdat er een fout is opgetreden'.De groep wordt echter wel gemaakt en wordt weergegeven in de groepslijst in de Beheerdersconsole.

Als u probeert de instellingen te wijzigen voor een groep met de naam 'abuse' of 'postmaster', wordt er een ander bericht weergegeven.'De groepsinstellingen kunnen niet worden geüpdatet. Probeer het later opnieuw.' Dit bericht wordt weergegeven omdat u de instellingen van groepen met de naam 'abuse' of 'postmaster' niet kunt wijzigen.U kunt alleen leden toevoegen of verwijderen aan en u abonneren op e-mails van deze groepen.

Informatie over hoe Google omgaat met misbruik, spam en technische problemen