Installera och förbereda

3. Konfigurera Google Workspace för GCRS

Konfigurera Google WorkspaceGoogle Calendar Resource Sync (GCRS) genom att följa dessa steg.

Du är på steg 3 av 5

Steg 1: Skapa ett tjänstkonto

Följ anvisningarna i Skapa ett tjänstkonto.

Steg 2: Ange interna delningsalternativ för Kalender

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ett konto som har behörighet som avancerad administratör (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Apparföljt avGoogle Workspaceföljt avKalender.
  3. Klicka på Delningsinställningarföljt avInterna delningsalternativ för primära kalendrar.
  4. Välj Dela all information.
  5. Klicka på Spara.

Om Interna delningsalternativ inte har ställts in på Dela all information avvisas inbjudningar från personer som inte är ansvariga för resursen automatiskt. Mer information finns i Dela rums- och resurskalendrar.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.