G Suite Business-utgåva

G Suite Business är inte tillgängligt för nya registreringar. Om du har G Suite Business fortsätter din prenumeration och alla relaterade tjänster att fungera precis som i dag, tills det är dags att gå över till ett nytt erbjudande. Vi kontaktar dig under de kommande månaderna för att identifiera din övergångsväg.

G Suite Business-utgåvan innehåller allt som finns i G Suite Basic samt de funktioner som anges nedan.

Standardpris: 12 USD per användare och månad.

Obegränsad lagring

Med G Suite Business kan varje användare i organisationen lagra ett obegränsat antal Gmail-meddelanden, Google-foton och filer på Drive. Organisationer som har fått en rabatt på Google for Nonprofits får 1 TB lagringsutrymme på Google Drive för varje användare.

Företagsomfattande sökning

Sök efter företagsinnehåll i Gmail, Dokument, Kalender och i andra Google-tjänster.

Läs mer om Google Cloud Search.

Delade enheter

Med delade enheter tillhör filer ett team i stället för en enskild person. Även om medlemmar slutar finns filerna kvar så att teamet kan fortsätta dela information och få jobbet gjort. Läs mer

avancerade administratörskontroller

Arkivera med Arkiv

Använd Arkiv för att lagra, arkivera, söka i och exportera organisationens data för eDiscovery och efterlevnad. Läs mer

Avancerade rapporter

• Avancerade granskningsrapporter för Drive, anpassade varningar och API:er. Läs mer
  • Granskningar och aviseringar via mobilen, till exempel om en enhet skulle utsättas för intrång. Läs mer

Aktivitetsvarningar i Drive

Få anpassade varningar om Drive-aktivitet, till exempel när dokumenten delas utanför domänen. Läs mer

Säkerhetsnycklar

Implementera och övervaka säkerhetsnycklar för organisationen, och köp dem till ett rabatterat pris. Läs mer

Extra policyinställningar

Begränsa ännu fler uppgifter till specifika användare utifrån organisationsenheter.

• Synkronisera Drive-filer med lokala filer på datorn. Läs mer
  • Dela Drive- och Dokument-redigeringsfiler utanför organisationen med alla eller enbart godkända domäner. Läs mer
  • Använd Dokumentredigerare offline. Läs mer
  • Öppna filer i externa webbappar från Chrome Web Store. Läs mer
  • Använd tillägg för Dokument som skapats av externa utvecklare. Läs mer