Om datamigreringstjänsten

Om du har många användare rekommenderar vi att du använder datamigreringstjänsten för att migrera användarnas e-post, kontakter och kalendrar till G Suite. Installationen är enkel och anslutning till de flesta e-postservrarna går automatiskt.

Du styr allt på administratörskonsolen – du behöver inte installera något program.

Är datamigreringstjänsten rätt för min migrering?

Ja, i följande fall:

• Din befintliga miljö stöds.
  • Du vill använda ett migreringsverktyg som inte kräver IT-kompetens på hög nivå eller komplex programmering.
  • Du vill inte installera ett migreringsverktyg. Du föredrar att använda ett verktyg som körs i molnet.
  • Du har enkla migreringsbehov: du behöver bara migrera från en källserver.
  • Du kan migrera e-post, kalender och kontakter individuellt i separata migreringar.
  • Du har enkla felsökningsbehov och behöver inte detaljerade loggar.

Om datamigreringstjänsten inte passar dina migreringsbehov kan du titta närmare på ett annat migreringsverktyg.

Var kan jag migrera från?
  • Microsoft® Exchange-servrar som har stöd för Exchange Web Services (EWS), framför allt Office 365, Exchange 2013, Exchange 2010 eller Exchange 2007 (för migrering av e-post, kontakter och kalendrar).
  • IMAP-servrar, inklusive Gmail, Exchange 2003 och tidigare och e-postleverantörer som Yahoo® (för att migrera e-post).
Vilka uppgifter kan jag migrera?

Obs! I en enda migrering kan du migrera e-post eller kontakter, men du kan inte migrera två eller flera samtidigt. Du kan migrera dem i separata överföringar.

Vill du komma igång nu?

Migrations

Läs Innan du börjar med datamigreringstjänsten och klicka sedan på Datamigrering på administratörskonsolen.

Fullständiga instruktioner om att använda datamigreringstjänsten finns i Migrera e-post eller Migrera kalendrar och kontakter.