Om datamigreringstjänsten

Om du har den gamla versionen av G Suite uppgraderar du till G Suite Basic för att få den här funktionen.

Som G Suite-administratör kan du använda Googles administratörskonsol för att migrera användarnas data till G Suite. Med migreringstjänsten kan du migrera e-post, kontakter och kalenderresurser. Konfigurationen är enkel och de flesta e-postservrar kan ansluta automatiskt.

Du behöver inte installera någon app – du styr allt via administratörskonsolen.

Är den här tjänsten rätt för min migrering?

Om du föredrar ett molnbaserat migreringsverktyg framför ett som du installerar och du bara behöver migrera från en källserver, kan datamigreringen fungera för din organisation. Om du vill använda den här tjänsten måste du migrera e-post, kalendrar och kontakter individuellt i separata migreringar.

Om du däremot har mer komplexa felsökningskrav och behöver detaljerade loggar passar datamigreringstjänsten kanske inte dina behov. Du har kanske tillgång till IT- eller programmeringskunskaper på hög nivå. Mer information finns i Migreringsverktyg för stora importer

Vill du komma igång nu?

Börja med att kontrollera var du kan migrera från.