Välj ett språk för nya användare

Du kan välja ett standardspråk som nya användare ser när de loggar in på sitt hanterade Google-konto.

Att du anger standardspråk för nya användare ändrar inte språket för befintliga användare. Om de befintliga användarna vill ändra språk skickar du dem till artikeln Ändra språk på webben

Tips! Om du vill ändra språket på administratörskonsolen öppnar du Välj ett språk för administratörskonsolen.
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Kontoföljt avKontoinställningarföljt avProfil.
  3. Klicka på Språk.
  4. Välj ett språk från listan följt av klicka på Spara.

Relaterade ämnen