Meet-videokokousten lisääminen Outlookiin

Voit lisätä Google Meet ‑videokokouksen nopeasti Microsoft Outlookin tapahtumaan tai sähköpostiin Microsoft Outlookin Google Meet ‑lisäosalla.

Osallistujat voivat liittyä klikkaamalla Outlook-tapahtumassa olevaa videokokouksen linkkiä. Jos kokous järjestetään Google Workspace ‑tilin kautta, käyttäjät voivat osallistua soittamalla puhelimella tapahtumassa olevaan numeroon. Kun kokous on alkanut, voit kutsua videokokoukseen lisää käyttäjiä.

Jos käytät Meetiä työpaikalla tai koulussa, voit lisätä Outlook-tapahtumaan tai ‑sähköpostiin organisaatiosi ulkopuolisia osallistujia. Jonkun organisaatioon kuuluvan on hyväksyttävä heidät kokoukseen, kun he pyytävät liittymistä.

Ennen kuin aloitat

Jos käytät Meetiä työpaikalla tai koulussa Windows-tietokoneella, asenna Drive-työpöytäsovellus, joka sisältää Meet for Outlookin ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Voit myös asentaa pelkän Outlook-lisäosan Mac- tai Windows-tietokoneelle.

Vaihtoehto 1: Drive-työpöytäsovelluksen ja siihen sisältyvien Outlook-laajennusten asentaminen

Tuetaan vain Windows-tietokoneilla.

Jos käytät Meetiä työpaikalla tai koulussa Windows-tietokoneella, asenna Google Drive ‑työpöytäsovellus. Siihen sisältyvien laajennusten avulla voit lisätä Meet-videopuheluita ja liittää Google Drive ‑tiedostoja Outlook-sähköposteihin ja ‑tapahtumiin.

Voit asentaa Drive-työpöytäsovelluksen Windows-tietokoneelle, tai Google Workspace ‑järjestelmänvalvojat voivat ottaa Drive-työpöytäsovelluksen kaikkien käyttöön.

Vaatimukset

• Windows-tietokone
  • Drive-työpöytäsovelluksen versio 39 tai uudempi
  • Google-tili (esim. Gmail tai Google Workspace)

Ei tueta

Mobiililaitteet, jotka eivät tue Outlookin Meet-lisäosaa

Jos käytät jotakin seuraavista, asenna sen sijaan Meet-lisäosa.

• Mac-tietokoneet
  • Outlookin verkkoversio

Muuta aiheeseen liittyvää

Vaihtoehto 2: Meet-lisäosan asentaminen

Asenna pelkkä Meet-lisäosa, jos käytät Meetiä henkilökohtaisella Google-tilillä, sinulla on Mac-tietokone, käytät Outlookin selainversiota tai et käytä Google Drivea.

1. Siirry AppSourcessa Google Meet ‑lisäosaan.
  2. Klikkaa Lataa nyt.
  3. Asenna Google Meet ‑lisäosa ohjeiden mukaisesti.

Vaatimukset

Outlookin Meet-lisäosan käytön edellytykset:

1. Google-tili (esim. Gmail tai Google Workspace).
  2. Tietokone, jossa on Outlook 2016 tai 2019 (Windows), Outlook 2016 (Mac) tai jossa voi käyttää Outlookin verkkoversiota.

Microsoft Exchangea koskevat vaatimukset

Exchangen järjestelmänvalvojien on otettava käyttöön seuraavat asiat Exchange Onlinessa tai paikallisessa Exchangessa:

• Exchange Online tai sellainen paikallinen Exchange 2019 ‑versio, joka tukee Mailbox-sovellusliittymän rajapintaa 1.4
  • Lisäosien asentamisen käyttöönotto
  • Pääsyn salliminen Microsoft AppSourceen

Voit tarkistaa organisaation Exchange-version palvelimia ja tilejä koskevasta Microsoftin dokumentaatiosta.

Ei tueta

• Mobiililaitteet, jotka eivät tue Outlookin Meet-lisäosaa.
Meet-videokokouksen lisääminen Outlook-sähköpostin tai ‑kalenterin tapahtumaan
Vinkki: Tarkista, milloin kokouskoodit vanhentuvat, jotta et liity kokoukseen vanhentuneella koodilla ja voit valmistautua paremmin tuleviin kokouksiin. Lue lisää Google Meetin kokouskoodeista.

Kun lisäosa on asennettu, Outlook-sähköpostin tai ‑kalenterin tapahtumassa näkyy Meet-kuvake .

Meet-videokokouksen lisääminen:

1. Klikkaa Meet-kuvaketta .
  2. Kirjaudu pyydettäessä sisään Google-tililläsi (esim. Gmail tai Google Workspace).

Videokokouksen liittymistiedot lisätään sähköposti- tai kalenterikutsuun.

Osallistujien kutsuminen ja lisääminen videokokoukseen

Saat osallistujia kokouksiin, kun lisäät heidät Outlookin kalenteritapahtumaan.

Jos osallistujat käyttävät Google Meet ‑laitteistoa, voit myös lähettää heille videokokouskoodin. He voivat liittyä lisäämällä koodin kosketusnäytöllä tai kaukosäätimellä.

Lisäksi voit kutsua osallistujia videokokouksen aikana. Katso lisätietoja kohdasta Osallistujien lisääminen videokokoukseen ja poistaminen videokokouksesta.

Videokokoukseen liittyminen

Liity videokokoukseen klikkaamalla videokokouksen URL-osoitetta. Voit osallistua kokoukseen myös puhelimitse soittamalla annettuun numeroon.

Jos käytät Google Meet ‑laitteistoa, lisää kokouskoodi kosketusnäytöllä tai kaukosäätimellä.

Outlookin Drive-työpöytäsovelluksen usein kysytyt kysymykset

Asensin Drive-työpöytäsovelluksen Mac-tietokoneelle. Miksi Meet-painiketta ei näy Outlookissa?

Drive-työpöytäsovelluksen Meet-lisäosaa tuetaan vain Windows-tietokoneilla. Asenna Meet-lisäosa AppSourcesta.

Outlookin Meet-lisäosan UKK

Miksi saan virheilmoituksen, kun yritän asentaa lisäosan?

Varmista, että olet kirjautunut Google-tilille ja että tietokoneesi täyttää Google Meet ‑lisäosaa koskevat vaatimukset.

Jos käytät Microsoft Exchangea, pyydä apua Exchangen järjestelmänvalvojalta Microsoft Exchangea koskevien vaatimusten kanssa.

En ole Google Workspace ‑käyttäjä. Voinko käyttää Microsoft Outlookin Meet-lisäosaa?

Kyllä. Jos olet kirjautunut Google-tilille (kuten Gmailiin) ja asentanut Meet-lisäosan, voit lisätä Meet-videokokouksen Outlook-tapahtumaan tai ‑sähköpostiin.

Henkilökohtaisen tilin käyttäjät voivat liittyä videokokouksiin, joihin heidät on kutsuttu. Liittymiseen ei tarvita lisäosaa.

(Google Workspace ‑käyttäjät) Voinko kutsua organisaationi ulkopuolisia käyttäjiä Meet-lisäosan avulla?

Kyllä. Voit lisätä organisaatiosi ulkopuolisia henkilöitä Outlook-tapahtumaan tai ‑sähköpostiin, joka sisältää Meetin tiedot.

Organisaatiosi ulkopuoliset käyttäjät voivat pyytää liittymistä kokoukseen. Heidät lisätään kokoukseen, kun kokouksen osallistuja on hyväksynyt pyynnön.

Miten voin poistaa Meet-lisäosan painikkeet Sähköposti- ja Kalenteri-näkymistä?
  1. Klikkaa Outlookin valintanauhaa kakkospainikkeella ja sitten klikkaa Mukauta valintanauhaa.
  2. Valitse Meet-ryhmä Aloitus-kohdasta ja klikkaa Poista.
Voinko käyttää Microsoft Outlookin Meet-lisäosaa Macilla ja Outlookin verkkoversiolla?

Muuta aiheeseen liittyvää

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.