Kontakta support för Meet-maskinvara

Du kan få support om du har problem med Google Meet-maskinvaruenheter, programvara eller tjänster.

Få support för enheter

För ljud- eller videokomponenter från tredje part som används med Meet-maskinvara och som stöds av Google kontaktar du din Google-återförsäljare eller enhetstillverkaren för hjälp innan du kontaktar Googles support.

Kontakta tillverkaren på följande supportsidor om du behöver support för Meet-maskinvaruenheter:

Använd onlinesupport

Få hjälp i administratörskonsolen

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Klicka på SäkerhetRegler på startsidan för administratörskonsolen.
  3. Välj ett ämne i hjälpfönstret eller klicka på Sök efter hjälp.
  4. Kontakta support om du behöver mer hjälp.
    Available only if you have the Google Meet hardware privilege

Relaterade ämnen

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.