Inget alternativ för att ange momsregistreringsnummer eller skattestatus

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Under konfigurationen av betalningsmetod för Google-tjänsten valde såg jag inte alternativet för att ange mitt momsregistreringsnummer eller min skattestatus. Mitt företag finns i ett EU-land där moms ska debiteras.

Välj ett faktureringsland i EU

När du anger betalningsuppgifter för Google visas alternativet för att ange momsregistreringsnummer och skattestatus enbart om du väljer ett faktureringsland i EU. Om du är EU-kund men inte ser dessa alternativ i fönstret för faktureringsinställningar klickar du på Tillbaka för att gå tillbaka och välja rätt EU-land. Du kan även starta om faktureringen för Google Workspace eller Cloud Identity-premiumversion och välja rätt land.

Du kan inte ändra faktureringslandet när du har gjort inställningar för faktureringskontot.