Valde fel mervärdesskatt

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Jag valde fel sats för mervärdesskatten när jag konfigurerade betalningsmetoden för Google-tjänsten.

Gå tillbaka och välj rätt moms under konfigureringen av fakturering

Om du inte har slutfört konfigureringen av faktureringen klickar du på Tillbaka i konfigureringsfönstret och går tillbaka för att ange rätt moms. Du kan även starta om faktureringen för Google Workspace, Essentials eller Cloud Identity Premium och välja rätt moms.