Valde fel faktureringsland

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Jag valde fel adress för mitt faktureringskonto i Google när jag konfigurerade fakturering för Google-tjänsten. Det betyder att jag inte kan välja de betalningsalternativ jag vill.

Gå tillbaka och välj rätt land under konfigureringen av fakturering

Om du konfigurerar den första prenumerationen på ditt Google-faktureringskonto klickar du på Tillbaka i konfigureringsfönstret och går tillbaka för att ange rätt land. Du kan även starta om faktureringen för Google Workspace, Essentials eller Cloud Identity Premium och välja rätt land.

Efter konfigureringen

Du kan inte ändra faktureringslandet när du har gjort inställningar för faktureringskontot.