Uw beheerderswachtwoord opnieuw instellen

Als u beheerder bent van een Google for Work-account, en u bent uw wachtwoord vergeten of heeft problemen met het inloggen bij uw account, kunt u het volgende doen om uw account te openen:

Uw beheerderswachtwoord opnieuw instellen

Ga als volgt te werk om uw beheerderswachtwoord te wijzigen:

1. Ga naar admin.google.com.
  2. Als u uw gebruikersnaam niet weet, klikt u op Hulp nodig? Volg vervolgens de instructies voor het openen van uw account die u ontvangt op uw herstele-mailadres of telefoonnummer. Wat als de opties telefoon en e-mail niet beschikbaar zijn?

In de volgende situaties zijn de opties telefoon en e-mail niet beschikbaar:

• U heeft geen herstelinformatie toegevoegd aan uw beheerdersaccount. Als u beheerdersrechten heeft gekregen van een andere beheerder, moet u ons waarschijnlijk de contactgegevens voor uw telefoon en e-mail doorgeven. Bekijk Herstelopties toevoegen aan uw beheerdersaccount.
    • Uw Google for Work-account heeft meer dan 3 superbeheerders of meer dan 500 gebruikers.

U kunt het volgende doen als de opties telefoon en e-mail niet beschikbaar zijn:

3. Als u uw wachtwoord niet weet, voert u uw gebruikersnaam in, klikt u op Volgende en klikt u op Hulp nodig? onder de knop Inloggen. Stel uw wachtwoord opnieuw in door het e-mailadres in te voeren waarmee u inlogt bij Google. Dit kan uw Gmail-adres zijn, uw e-mailadres van Google Apps of een ander e-mailadres verbonden aan uw account.
  4. Als u andere problemen heeft met inloggen, voert u het e-mailadres in waarmee u inlogt bij Google. Dit kan uw Gmail-adres zijn, uw e-mailadres van Google Apps of een ander e-mailadres verbonden aan uw account. Volg de instructies die op het scherm verschijnen.

Zie Problemen met het inloggen bij uw account voor andere problemen bij het inloggen.

Zie onze selectietips voor wachtwoorden voor advies over het kiezen van een sterk wachtwoord.