Het wachtwoord voor de beheerder opnieuw instellen

Doe het volgende als u de beheerder bent van een Google enterprise-account en u uw wachtwoord bent vergeten:

Uw beheerderswachtwoord opnieuw instellen

1. Ga naar admin.google.com.
  2. Klik op Hulp nodig? onder de knop Inloggen.
  3. Volg de instructies op het scherm. U krijgt een of meer van de volgende opties te zien:
Wat moet ik doen als de opties telefoon en e-mail niet beschikbaar zijn?

In de volgende situaties zijn de opties telefoon en e-mail niet beschikbaar:

• Als u geen herstelinformatie heeft toegevoegd aan uw beheerdersaccount. Als u beheerdersrechten heeft gekregen van een andere beheerder, moet u ons waarschijnlijk de contactgegevens voor uw telefoon en e-mail doorgeven. Bekijk Herstelopties toevoegen aan uw beheerdersaccount.
  • Als uw Google enterprise-account meer dan 3 superbeheerders of meer dan 500 gebruikers bevat.

U kunt het volgende doen als de opties telefoon en e-mail niet beschikbaar zijn:

Bekijk voor andere problemen, zoals vergeten gebruikersnamen, Problemen met het inloggen bij uw account.

Bekijk onze tips voor wachtwoordselectie voor advies over het kiezen van een sterk wachtwoord tijdens het opnieuw instellen daarvan.