Uw beheerderswachtwoord resetten

Als u beheerder bent van het G Suite- of Cloud Identity-account van uw organisatie en u uw wachtwoord bent vergeten of problemen heeft met inloggen op uw Google-account, kunt u het volgende doen om toegang te krijgen tot uw account.

Opmerking: Gebruikers moeten inloggen met het account van hun beheerder. U kunt de accountkiezer gebruiken om tussen accounts te schakelen.

Uw beheerderswachtwoord resetten

1. Open de aanmeldings-/herstelpagina en voer de gebruikersnaam in die u gebruikt om in te loggen op uw beheerdersaccount.
  2. Klik op Volgende.

Als u uw gebruikersnaam niet weet, klikt u op E-mailadres vergeten?. Volg de instructies om uw account te openen met uw herstelmailadres of -telefoonnummer.

Tip: Klik tijdens de herstelprocedure op 'Probeer het op een andere manier' als u sommige vragen niet kunt beantwoorden.

Als u geen opties voor een herstelmailadres of -telefoonnummer ziet, kan dit een van de volgende redenen hebben:

• U heeft deze informatie niet aan uw beheerdersaccount toegevoegd.
  • Het Google-account van uw organisatie heeft meer dan drie hoofdgebruikers of meer dan 500 gebruikers.

Zie Wat moet ik doen als de opties voor een herstele-mailadres of telefoonnummer niet beschikbaar zijn hieronder.

Wat moet ik doen als de opties voor een herstelmailadres of telefoonnummer niet beschikbaar zijn

1. Vraag een andere beheerder in uw organisatie met hoofdgebruikersrechten om uw wachtwoord te resetten in de Google-beheerdersconsole.
  2. Als u geen andere beheerder om hulp kunt vragen, moet u de vragen over uw Google-beheerdersaccount en het Google-account van uw organisatie beantwoorden. U hoeft niet alle vragen juist te beantwoorden om uw domein te kunnen verifiëren. Volg daarna de instructies om uw domein te verifiëren.

Opmerking: Als u bij de aanmelding voor G Suite uw domein heeft aangeschaft of een domein heeft gekozen dat u een jaar lang kosteloos kunt gebruiken, neemt u via dit formulier contact op met ondersteuning.

3. Als u geen vragen over uw account ziet, heeft dit waarschijnlijk een van de volgende redenen:
    • Het Google-account van uw organisatie heeft meer dan drie hoofdgebruikers of meer dan 500 gebruikers.
    • Er staat niet genoeg informatie over uw account in de systemen van Google om te kunnen controleren of uw antwoorden op de vragen juist zijn.
    • U heeft onlangs te vaak geprobeerd de vragen te beantwoorden.
  4. Neem via dit formulier contact op met ondersteuning (alleen G Suite).

Belangrijk: Als er geen herstelmailadres of -telefoonnummer in uw beheerdersaccount stond, moet u deze herstelopties toevoegen aan uw account zodra u bij de beheerdersconsole bent ingelogd.