Undvik användningsgränser för Kalender

Google tillämpar gränser för att skydda användare, administratörer och organisationer i Google Kalender från olämpligt beteende. Om en användare i organisationen utför en åtgärd för många gånger stöter användaren på en gräns, vilket innebär att hen inte kan upprepa åtgärden på några timmar.

När vi sätter dessa gränser strävar vi efter att ta hänsyn till kalenderanvändarnas normala aktivitet. När det har gått 60 dagar efter att du har konverterat ett kostnadsfritt konto till ett betalkonto kan gränserna för din användning av Kalender öka, vilket kräver mer aktivitet.

Fall där strängare aktivitetsgränser gäller

Vi skyddar användarna mot skräppost genom att inte offentliggöra vid exakt vilka gränser strängare regler träder i kraft. Gränserna för prenumerationskonton är mycket högre än för

• betalprenumerationer upp till 60 dagar efter att utbetalningsgränsen uppnåtts
  • konton i provperiod
  • användare av den äldre kostnadsfria utgåvan av G Suite
  • kunder i Google för ideella organisationer.

Om du når en gräns ...

Du kan göra följande:

Ändra gränser för provperiod till gränser för prenumerationskonto

Dina användningsgränser ändras inte automatiskt när du konverterar till ett betalkonto. Gör följande i den här ordningen:

1. Köp domänen.
  2. Betala motsvarande värde av domänkostnaden plus minst 100 USD. Mer information finns i Göra en manuell betalning eller betala tidigt.
  3. Vänta i 60 dagar.

Sedan kan gränserna ökas.

Följ riktlinjerna för användning av betalkonton

När du har köpt domänen och nått gränsen på 100 USD och 60 dagar kan du förvänta dig följande gränser:

Gräns Tid för påfyllning
Om användarna skapar fler än 100 000 händelser under en kort period minskar deras möjlighet att skapa många händelser. De kanske inte kan redigera händelser på några timmar. Eventuellt flera månader
Skapa inte fler än 60 kalendrar på kort tid. Eventuellt flera timmar
I Kalender begränsas antalet inbjudningar som en användare kan skicka till externa gäster för att förhindra skräppost. Om en användare skickar 10 000 inbjudningar till personer utanför sin primära eller sekundära domän på kort tid stängs användarens möjlighet att skicka externa inbjudningar av. De kanske inte kan skicka inbjudningar till personer utanför organisationen på några timmar. Eventuellt flera dagar

En användare kan skicka cirka 2 000 e-postmeddelanden till externa gäster med funktionen Skicka e-post till gäster för att förhindra skräppost.

Om du använder den här funktionen med användare på din primära eller sekundära domän räknas den inte in i gränsen.
Inom 24 timmar
Dela inte kalendrar med många användare på kort tid (750 delningar). Eventuellt flera timmar

Relaterade ämnen