Voorkomen dat gebruikslimieten voor Agenda worden overschreven

Google stelt limieten in om Google Agenda-gebruikers, -beheerders en -organisaties te beschermen tegen misbruik. Als gebruikers in uw organisatie een actie te vaak uitvoeren, bereiken ze een limiet. Dit betekent dat ze die actie enkele uren niet meer kunnen uitvoeren.

Bij het bepalen van de limieten houden we rekening met typische activiteiten van Agenda-gebruikers. Als u een gratis account overzet naar een betaald account, kunnen de gebruikslimieten van Agenda na 60 dagen worden verhoogd. Uw gebruikers kunnen dan meer acties uitvoeren.

Gevallen waarin strengere activiteitslimieten van toepassing zijn

Als er strengere limieten gelden, publiceren we niet de exacte limieten om gebruikers te beschermen tegen spam. De limieten voor abonnementsaccounts zijn veel hoger dan die voor:

• Betaalde abonnementen tot 60 dagen nadat de betalingsdrempel is bereikt
  • Accounts in een proefperiode
  • Gebruikers van de oude gratis versie van G Suite
  • Klanten van Google voor Non-profitorganisaties

Als u een limiet heeft bereikt

U kunt het volgende doen:

Limieten voor accounts in een proefperiode wijzigen in limieten voor abonnementsaccounts

Uw gebruikslimieten veranderen niet automatisch nadat u bent overgestapt op een betaald account. Volg deze stappen in deze volgorde:

1. Koop uw domein.
  2. Betaal in totaal een bedrag van minstens $ 100 meer dan de kosten van uw domein. Zie Een handmatige betaling uitvoeren of eerder betalen voor meer informatie.
  3. Wacht 60 dagen.

Dan worden uw limieten mogelijk verhoogd.

Gebruiksrichtlijnen voor betaalde accounts volgen

Nadat u uw domein heeft gekocht en er 60 dagen voorbij zijn sinds u de drempelwaarde van $ 100 heeft bereikt, gelden deze limieten:

Limiet Hersteltijd
Als gebruikers in korte tijd meer dan 100.000 afspraken maken, wordt ingesteld dat ze geen grote aantallen afspraken meer kunnen maken. Ook kunnen ze afspraken mogelijk enkele uren niet bewerken. Mogelijk enkele maanden
Maak niet meer dan 60 agenda's in een korte periode. Mogelijk enkele uren
Agenda beperkt het aantal uitnodigingen dat een gebruiker kan sturen aan externe gasten, om spam te voorkomen. Als gebruikers in een korte periode 10.000 uitnodigingen sturen naar mensen buiten hun hoofddomein of secundaire domein, wordt ingesteld dat ze minder externe uitnodigingen kunnen sturen. Ze kunnen mogelijk een paar uur helemaal geen uitnodigingen sturen naar mensen buiten hun organisatie. Mogelijk enkele dagen

Een gebruiker kan ongeveer 2000 e-mails naar externe gasten sturen met de functie Gasten e-mailen om spam te voorkomen.

Gebruikers in uw hoofddomein of secundaire domein die worden gemaild met deze functie tellen niet mee voor de limiet.
Binnen 24 uur
Deel geen agenda's met veel gebruikers in een korte periode (750 keer delen). Mogelijk enkele uren